Startende leerkracht

Heb jij net je Pabo-diploma gehaald of haal je deze voor de zomervakantie dan hebben wij een mooie kans voor jou! Naast het werken op een leuke Primo-school, word jouw zomervakantie doorbetaald. Als starter in het onderwijs sta je niet alleen. Je mag van ons goede begeleiding en coaching verwachten en deelname aan een actieve intervisie groep. En als bonus ontmoet je op vrijdag 21 juni jouw nieuwe collega’s al bij het Primo Oranje zomerfeest.

Reageren of vragen?

Voor jou maken wij plek! Vragen of direct solliciteren kan door een mail naar pz@primoschiedam.nl te sturen en wij nodigen je uit voor een gesprek om te kijken welke school op dit moment het beste bij je past. Je kunt ook direct reageren met onderstaande knop:

Solliciteer

Over Stichting Primo Schiedam

Stichting Primo is de overkoepelende onderwijsorganisatie voor openbaar (speciaal) basisonderwijs in Schiedam. Op onze scholen zijn alle kinderen welkom, ongeacht hun onderwijsniveau of sociale, religieuze of culturele achtergrond. Wij geloven dat het juist deze afspiegeling van de samenleving is waardoor kinderen zich op de breedste manier kunnen ontwikkelen. Behalve aan kennis en vaardigheden besteden we daarom op al onze scholen aandacht aan deze diversiteit. Dit doen wij binnen een veilige, uitdagende en hoogwaardige leeromgeving waar onze leerkrachten centraal staan.